Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Листопада, 2023 р., 06:42
Empower — один із сервісів національної мовної програми Future Perfect. Вона призначена для вивчення англійської спільно з учителем або викладачем. Кожен український університет може використовувати платформу безоплатно. Сервіс містить навчальні курси для всіх рівнів — від A1 до C1 для дорослих та старших підлітків.
04 Листопада, 2023 р., 06:39
Курили в забороненому місці чи не сплатили своєчасно податки? Отримуйте електронну постанову в справі про адміністративне порушення та сплачуйте штраф не виходячи з дому. Запустили нову послугу в застосунку Дія.
04 Листопада, 2023 р., 06:37
Уряд ухвалив відповідну постанову. Спочатку в реєстр вноситимуть інформацію про котів і собак, далі масштабуємо послугу й на інших тварин. Реєстр допоможе зібрати інформацію про домашніх улюбленців і використовувати її для пошуку загублених тварин, контролю вакцинації та стерилізації.
04 Листопада, 2023 р., 06:32
На Одещині для осіб окремих категорій діє сервіс «Мобільний адміністратор ЦНАП». Послуга дозволяє у форматі пересувного віддаленого робочого місця приймати документи для отримання адміністративних послуг.
03 Листопада, 2023 р., 11:29
Якщо ви хочете розпочати ветеринарну практику або отримати ліцензію на виготовлення препаратів для тварин — переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокові інструкції про те, як отримати необхідну послугу у сфері ветеринарії замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
03 Листопада, 2023 р., 11:24
02 Листопада, 2023 р., 13:49
Дитина може повноцінно навчатися, лише коли їй безпечно і у неї є можливість відпочивати. Дайте їй цю можливість — не сваріть її за гірші оцінки чи помилки, не напосідайте зі шкільними завданнями та не навантажуйте дитину понад її можливості.
02 Листопада, 2023 р., 13:48
Під час наради, розглянуто та вирішено ряд питань щодо пришвидшення підрядних робіт, вчасної реалізації обʼєктів відповідно до строків здачі, а також дотримання норм ведення виконавчої документації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь