Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Жовтня, 2023 р., 21:45
Проте не всі школярі області відпочиватимуть. Це пов’язано з тим, що згідно закону, дати канікул навчальні заклади затверджують самостійно. Рішення повинні ухвалюватися виважено. З одного боку, відпочинок - це ментальне здоров'я дітей, з іншого, в умовах воєнного стану слід враховувати, що можуть бути блекаути, тимчасові проблеми з енергоносіями, тобто складність проходження опалювального сезону.
23 Жовтня, 2023 р., 10:43
Відповідно до п. 2-7 розділу XIII «Прикінцеві положення» Закону України «Про запобігання корупції» особи, які у 2022–2023 роках не подали декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до статті 45 цього Закону, і кінцевий строк для подання яких настав до дня набрання чинності Законом України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану», подають такі декларації не пізніше 31 січня 2024 року.
23 Жовтня, 2023 р., 10:42
Останнім часом в Україні активізувалися шахраї, які у соціальних мережах продають неіснуючі талони на пальне. Про це українських водіїв попередив директор консалтингової компанії "А-95" Сергій Куюн.
21 Жовтня, 2023 р., 15:37
Звітуємо, що відповідно до фінансування Одеською ОВА перераховано за рахунок субвенції до Херсонської ОВА 20 мільйонів гривень, а саме: 4,5 мільйони гривень на Великоолександрівську селищну раду, 15,5 мільйона гривень на Чорнобаївську сільську раду.
20 Жовтня, 2023 р., 14:25
Розвиваємо технології в регіонах для забезпечення стійкості під час війни та прозорої відбудови в майбутньому. Щоб прискорити цифровізацію, запустили «Акселератор цифрової стійкості «Громада 4.0».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь