Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Жовтня, 2023 р., 14:52
У вересні цього року Соціологічна група «Рейтинг» за ініціативи Українського ветеранського фонду Мінветеранів провела ІV Загальнонаціональне опитування, в рамках якого, зокрема, дослідили актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ, потреби та можливі проблеми ветеранів у цивільному житті.
16 Жовтня, 2023 р., 14:52
Торгівля людьми — темна сторона нашого світу. Цей злочин може адаптуватися до потреб «ринку», законів, економічної та соціальної ситуації в країні. Він може набувати різних форм, від примусової праці до сексуального чи домашнього рабства.
16 Жовтня, 2023 р., 09:31
Кожен українець може долучитися до протиракетної та протиповітряної оборони. Але зараз дуже потрібні користувачі з сільської місцевості, люди, які часто бувають біля річок, наприклад, рибалки, а також ті, хто постійно їздить дорогами, як от далекобійники. За словами розробників, інформація з регіонів з малою кількістю мешканців справді на вагу золота. Саме через віддалені райони ворог намагається діставатися до цілей. Вловивши «шахіда» десь поміж сіл, у полі чи на дорозі, ППО не допустить його до цілі.
13 Жовтня, 2023 р., 13:38
Чотири надкластерних та кластерних лікарні Одещини надають безоплатну стаціонарну реабілітаційну допомогу.
13 Жовтня, 2023 р., 11:19
Вправи на усвідомленість – чудовий інструмент для боротьби зі стресом та його наслідками, адже їх можна використовувати де б ви не були. Ба більше, їх можна вигадувати – новій й нові, що б вас не оточувало. Головне — навчитися перемикати увагу.
13 Жовтня, 2023 р., 11:08
  Нехтування правилами безпеки призводить до того, що у житлових будинках пожеж виникають значно частіше.   Аналіз пожеж частіше показує, що винуватцями більшості з них є самі мешканці, які зневажають правилами пожежної безпеки.
13 Жовтня, 2023 р., 10:18
Березівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Одеській області повідомляє, що від Головного управління Держпродспоживслужби  в Одеській області надійшло чергове інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF № 2023.6874, тосовно виявлення хлорпірифосу в органічній зеленій каві(походженням з Гондурасу), що експортувалась з Німеччини (відправник: Rehm & Benecke Coffee GmbH & Co., Hamburg) до України (отримувач: ТОВ «Кофітон», вул. Ломоносова, 75 а , м. Київ, 03189).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь