Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Жовтня, 2023 р., 15:16
Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що у разі якщо на програмному реєстраторі розрахункових операцій (далі – ПРРО) буде застосовуватись кваліфікований електронний підпис керівника (директора) юридичної особи, який виконує обов’язки касира, то необхідно подати Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО) за формою № 5-ПРРО (J/F1391802) з даними сертифіката до електронного ключа, який обрано для застосування в ПРРО.
26 Жовтня, 2023 р., 14:20
4 жовтня 2023 року між Департаментом економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА, Благодійним фондом «Буджак Реліф» та Міжнародним фондом блакитного півмісяця (IBC) було укладено тристоронній Меморандум про співпрацю.
26 Жовтня, 2023 р., 13:25
Нагадаємо, що від 24 лютого 2022 року працюють евакуаційні рейси для українців, які постраждали внаслідок війни. На сьогодні завдяки активній міжнародній підтримці та взаємодії МОЗ із партнерами евакуйовано майже 4 тисячі громадян до закордонних клінік на лікування та/або реабілітацію. 
26 Жовтня, 2023 р., 13:05
Інколи у дописах ми радимо проводити час із тваринами — допомогти волонтерам у притулку, а заразом погратися з песиком чи помацати теплого котика. Годувати пухнастих безхатьків біля дому або ж птахів у парку. А ще — їздити верхи.
25 Жовтня, 2023 р., 19:32
Захід тривав три дні і включав десятки панельних дискусій, презентацій, воркшопів, активностей в інтерактивних зонах, а також Маркетплейс, де всі стейкхолдери мали можливість представити свої напрацювання.
24 Жовтня, 2023 р., 13:42
Синоптики попереджають про стрімке погіршення погоди 25 жовтня 2023 року - наближення опадів  та сильного вітру з поривами від 15 до 17 м/с.
24 Жовтня, 2023 р., 11:35
Нова послуга в Дії: знайдіть найближчий Пункт незламності в кілька кліків  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь