Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Жовтня, 2023 р., 15:40
Для внутрішньо переміщених осіб наявність роботи – це важливий фактор інтеграції у приймаючі громади. Тож куди звертатися переселенцям, аби пришвидшити працевлаштування на новому місці, – роз’яснюємо нижче.
03 Жовтня, 2023 р., 11:15
Хтось вже зараз зустрічає своїх демобілізованих співробітників і співробітниць та приймає на роботу вчорашніх воїнів, а іншим потрібно готуватися до цього, адже, зважаючи на кількість учасників та учасниць бойових дій, ринок праці докорінно зміниться.
03 Жовтня, 2023 р., 10:16
Тема - відбудова Одеського Спасо-Преображенського Кафедрального Собору та інших історичних пам’ятників Одеси, які зазнали пошкоджень внаслідок російських атак.
02 Жовтня, 2023 р., 12:59
Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 
01 Жовтня, 2023 р., 12:51
Час біжить, боротьба триває. Дехто з вас, героїв, вже понад рік не бачив рідної домівки. Ви б'єтеся за країну, наше майбутнє і віддаєте цій справі усіх себе. Ваша стійкість надихає і додає впевненості, коли часом у розмові хтось питає «ти як взагалі?»
01 Жовтня, 2023 р., 08:39
Шановні наші захисники та захисниці! У такий знаменний день Вітаю всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі та хоробрі. Нехай служба буде спокійною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, Слава Україні!
29 Вересня, 2023 р., 16:35
Йдеться про Telegram, де кіберзлодії спочатку реєструють новий обліковий запис, після чого створюють клон профілю реальної людини з ідентичною фотографією та ім’ям.
29 Вересня, 2023 р., 12:27
"З 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар", - йдеться в повідомленні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь