Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Вересня, 2023 р., 16:35
Йдеться про Telegram, де кіберзлодії спочатку реєструють новий обліковий запис, після чого створюють клон профілю реальної людини з ідентичною фотографією та ім’ям.
29 Вересня, 2023 р., 12:27
"З 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар", - йдеться в повідомленні.
29 Вересня, 2023 р., 12:16
29 вересня 2023 року в Україні проводиться День пам’яті жертв Бабиного Яру. Сьогодні 82-річниця наймасовішого розстрілу в урочищі, який був проведений нацистами 29-30 вересня 1941 року. Тоді загинуло понад 33 тисячі людей.
29 Вересня, 2023 р., 11:12
Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.
29 Вересня, 2023 р., 09:52
Відбудова нашої країни після повномасштабної війни - це складний і тривалий процес, невід’ємною частиною якого є просторове планування.
28 Вересня, 2023 р., 13:58
Всеукраїнську акцію пам'яті анонсував Президент Володимир Зеленський на своїй сторінці у соцмережі.
28 Вересня, 2023 р., 13:39
Відзначення міжнародного дня права знати запропоновано на зустрічі громадських організацій із захисту свободи інформації, яка відбулася 28 вересня 2002 року в столиці Болгарії – Софії. Відтоді, щорічно ця дата нагадує про важливість доступу до інформації та праву громадян на отримання інформації, що стосується їхнього життя, спільноти, держави та світу навколо них.
28 Вересня, 2023 р., 13:37
Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до п. 10 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (із змінами, далі – Закон № 265), суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов’язані створювати контрольні стрічки у паперовій та/або електронній формі і забезпечувати їх зберігання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь