Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародна організація праці планує розшири свою діяльність на території Одеської області

Дата: 07.12.2023 19:22
Кількість переглядів: 236

В контексті роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Одеської області заступник голови Одеської ОВА Дмитро Радулов провів зустріч з представниками Європейського офісу Міжнародної організації праці та Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців.

Повномасштабна війна, що триває майже два роки, завдала величезних збитків українській економіці, що призвело до втрати робочих місць і ускладнень на ринку праці. Тому сьогодні гостро стоїть питання працевлаштування жителів області та внутрішньо переміщених осіб, які знайшли тут притулок, тікаючи від війни. Обласна влада постійно співпрацює з бізнесом та вживає стимулюючих заходів для створення нових робочих місць.

В рамках зустрічі обговорили такі важливі питання, як підвищення рівня зайнятості та соціального захисту населення області, забезпечення гендерної рівності та недискримінації на робочих місцях, покращення умов праці, впровадження міжнародно-трудових норм та стандартів, враховуючи рух України до ЄС.

Спеціалісти МОП разом з представниками УВКБ ООН запропонували долучитися до імплементації стратегії регіонального розвитку та плану підтримки ринку праці Одеської області, спрямований на вирішення гуманітарних проблем, якнайшвидшого відновлення та розвитку.

Окремо торкнулись теми місцевого партнерства, як одного з методів вирішення проблем ринку праці. Методика партнерства зайнятості на місцевому рівні, розроблена Міжнародною організацією праці, допомагає якісно вирішувати проблеми робочого ринку у конкретній адміністративно-територіальній одиниці.

Таке партнерство у сфері зайнятості передбачає добровільне об'єднання зусиль місцевої служби зайнятості із місцевими роботодавцями, громадськими організаціями та закладами освіти задля покращення ситуації на ринку праці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь