Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОБОЧІ ВИЇЗДИ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД. ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ.

Дата: 12.12.2023 13:32
Кількість переглядів: 85

Начальник Березівської РВА Віталій Лабуш щотижня проводить робочі виїзди до територіальних громад Березівського району. На місцях начальник РВА опрацьовує питання соціального захисту, медичного обслуговування, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору, екології, водопостачання, забезпечення законності і правопорядку та інші.

Значну увагу в поїздках до територіальних громад Віталій Лабуш приділяє посиленню контролю та прозорості за використанням бюджетних коштів. У питанні використання коштів державного та місцевого бюджетів органам виконавчої влади та місцевого самоврядування потрібно діяти тільки з повною відкритістю. До посадових осіб доводяться вимоги останніх засідань робочої групи “Прозорість та підзвітність”, що створена та працює за ініціативи начальника Одеської ОВА Олега Кіпера при Одеській ОВА. До групи входять представники обласних управлінь СБУ, прокуратури, Нацполіції, Бюро економічної безпеки, НАБУ та інститутів громадянського суспільства.

За підсумками робочих візитів та проведених нарад як обласного так і районного рівнів було прийнято низку важливих рішень, зокрема переглянуто необхідність та доцільність проведення декількох запланованих тендерів. У результаті деякі з них були відмінені, а вивільнені внаслідок скасування тендерних процедур кошти були перераховані на потреби ЗСУ. Працюємо на Перемогу!

________________________________________________________

Також нагадуємо, що Робоча група "Прозорість і Підзвітність" продовжує вивчати та аналізувати отримані дані через Google форму за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSef.../viewform

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь