Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Листопада, 2023 р., 11:15
Тепер у застосунку можна замовити доставку нового документа у відділення Укрпошти чи кур’єром.
16 Листопада, 2023 р., 10:35
Війна триває і в інформаційному просторі, тому важливо навчитися захищатися від кіберзагроз. Презентуємо Кіберграм — онлайн-тест, який допоможе визначити, наскільки ви розумієтеся на правилах безпечної поведінки в інтернеті.
16 Листопада, 2023 р., 10:33
В ході зустрічі, в якій також взяли участь керівники районних військових адміністрацій та територіальних громад області, було всебічно обговорено комплекс питань стосовно взаємодії щодо розбудови нової системи управління відходами та відповідної інфраструктури. Проблема утилізації відходів є вкрай актуальною для Одеської області, особливо протягом останнього десятиліття – щороку в нашому регіоні утворюється близько 1 млн тонн побутових відходів, що вкрай заважають місцевим жителям та негативно впливають на загальну екологічну ситуацію.
15 Листопада, 2023 р., 08:50
Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що в Державній податковій службі України оновлено версію програмного забезпечення безоплатного ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS.
13 Листопада, 2023 р., 14:22
Шахраї телефонують, представляються працівниками служби безпеки банків та/або працівниками поліції та випитують секретну інформацію про платіжні картки.
13 Листопада, 2023 р., 11:14
Ті, кому є на кого покластися у складних ситуаціях, легше переживають стрес. У випадку з дітьми важливий тип стосунків, що зветься «надійна прив’язаність». Це взаємини з дорослими, в яких дітей приймають такими, які вони є, — з усіма їхніми емоціями, недоліками, піклуються про них, забезпечують близькість і надійність.
13 Листопада, 2023 р., 11:08
Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що у розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, у підрозділі «Застосування РРО/ПРРО» розміщено новий презентаційний матеріал "Навчальний модуль РРО легко і доступно (оновлений)".
13 Листопада, 2023 р., 10:47
Дистанційне навчання, відсутність електрики та повітряні тривоги заважають працювати, як раніше? Створили серіал для вчителів «Навчання під час воєнного стану». Переглядайте й дізнавайтеся, як працювати ефективно та без зайвих нервів, попри зовнішні обставини.
10 Листопада, 2023 р., 20:42
Члени групи заслухали представників прокуратури, територіального управління БЕБ в Одеській області, Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВА, керівників РВА та ТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь