Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2023 р., 13:00
Обговорили статус роботи над розробкою Стратегії відновлення та розвитку Одеської області та узгодили наступні спільні кроки.
13 Грудня, 2023 р., 11:29
Головне управління ДПС в Одеській області інформує, яким чином можна завантажити дані по попередніх розрахункових операціях (фіскальні чеки), якщо програмне забезпечення «ПРРО ДПС» встановлено на новий пристрій, на якому СГ не може відкрити зміну, оскільки надходить повідомлення «Завантажте попередні фіскальні чеки».
13 Грудня, 2023 р., 11:24
За участі першої леді Олени Зеленської, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Верховної Ради Руслана Стефанчука. А ще представників уряду, міжнародних партнерів та голів обласних військових адміністрацій.
12 Грудня, 2023 р., 13:44
Періоди темряви через можливі відключення електроенергії буде легше пережити, якщо підготуватися до них заздалегідь. Окрім речей першої необхідності — ліхтариків, батарейок, теплого одягу — варто подбати про те, як допомогти дітям здолати тривожність та зробити час без світла комфортним і затишним, наскільки це можливо .
12 Грудня, 2023 р., 13:34
Захід привернув увагу вищого рівня та зібрав понад 150 представників і представниць уряду, регіональної влади та місцевого самоврядування, міжнародних організацій та експертного співтовариства.
12 Грудня, 2023 р., 13:32
Начальник Березівської РВА Віталій Лабуш щотижня проводить робочі виїзди до територіальних громад Березівського району. На місцях начальник РВА опрацьовує питання соціального захисту, медичного обслуговування, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору, екології, водопостачання, забезпечення законності і правопорядку та інші.
12 Грудня, 2023 р., 12:47
Прийміть щирі вітання зі святом - Днем Сухопутних військ Збройних Сил України. Гарантом суверенітету і цілісності Української держави є Збройні Сили, а Сухопутні війська, як найчисельніший вид українського війська є втіленням їх бойової могутності.
08 Грудня, 2023 р., 19:45
Однією з поширених шахрайських схем є пропозиція легкого заробітку за перегляд відео-контенту. Відповідні повідомлення аферисти розповсюджують у популярних месенджерах. Потрібно нібито лише перейти за надісланими посиланнями та ставити вподобайки до відео в «TikTok» або ж відгуки в «Google-картах».
08 Грудня, 2023 р., 19:21
Тепер українці, чия домівка постраждала від російської агресії, зможуть отримати збільшену допомогу на капітальний ремонт.
08 Грудня, 2023 р., 19:19
Захід привернув увагу вищого рівня та зібрав понад 150 представників і представниць уряду, регіональної влади та місцевого самоврядування, міжнародних організацій та експертного співтовариства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь