Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Грудня, 2023 р., 14:57
Робоча група “Прозорість і Підзвітність” продовжує вивчати та аналізувати отримані дані через Google форму за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSef.../viewform
21 Грудня, 2023 р., 10:57
На території Коноплянської територіальної громади  Березівського району Одеської області  19.12.2023 року  в лісосмузі виявлено 13-ть трупів свиней. 20.12.2023 року проведено засідання Державною надзвичайною комісією при Березівській районній державній адміністрації (протокол №33 від 20.12.2023 року) «Щодо оголошення спалаху АЧС на території Коноплянської територіальної громади  Березівського району Одеської області  (за межами  с. Ганно-Покровка, лісосмуга) та встановлення карантину щодо АЧС з затвердженням плану заходів щодо профілактики недопущення поширення та ліквідації захворювання африканської чуми свиней з неблагополучної території.
21 Грудня, 2023 р., 10:26
Як приєднатися, відповіді на поширені питання та контакти за посиланням:
21 Грудня, 2023 р., 10:13
З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом Міністерством молоді та спорту України  заплановано проведення моніторингу.
20 Грудня, 2023 р., 14:52
Сьогодні 20 грудня 2023 року, під головуванням Чогодарівського сільського голови Миколи ЗАЯЦ відбулось пленарне засідання XXXIV сесії, яке є останнє в цьому році.
20 Грудня, 2023 р., 12:27
Про це знали ще у Стародавній Греції. Гіппократ наполягав, що брак фізичної активності шкодить здоров’ю. Також відома фраза Аристотеля, що дійшла до нас: «Рух – це життя».
20 Грудня, 2023 р., 12:25
Ліцензіатам, які мають ліцензії на право оптової торгівлі пальним за відсутності місць оптової торгівлі пальним та здійснюють оптову торгівлю пальним з місць зберігання пального або місць оптової торгівлі пальним, користувачами яких є інші ліцензіати, слід враховувати таке.
20 Грудня, 2023 р., 10:07
Про це йшлося під час зустрічі Першої леді України Олени Зеленської (https://www.facebook.com/olenazelenska.official) із представниками регіонів, відповідальними за впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я. Від Одеського регіону у заході взяв участь заступник голови ОДА Дмитро Радулов.
19 Грудня, 2023 р., 12:48
Майже 5 000 одиниць техніки передадуть регіонам, які постраждали від збройної агресії в межах проєкту Laptops for Ukraine. Це допоможе відновити роботу критичної інфраструктури, швидше повернутися до навчання та забезпечити інтернетом українців на деокупованих територіях та в зоні бойових дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь