Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Грудня, 2023 р., 06:28
Робоча група "Прозорість і Підзвітність" продовжує вивчати та аналізувати отримані дані через Google форму за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSef.../viewform
01 Грудня, 2023 р., 12:35
Восени та взимку наш настрій може змінюватися: світловий день коротшає, кольорів довкола стає менше, а відтак ми більше схильні сумувати й втомлюватися. Зараз важливо підживлюватися радістю — чимось позитивним, що дає нам енергію. Під час війни радість може здаватися недоречною, та вона сьогодні потрібна найбільше.
01 Грудня, 2023 р., 12:32
Тепер не треба особисто привозити довідки під час проходження військово-лікарської комісії. Обмінюйтеся ними в електронному форматі через систему документообігу. Із серпня впроваджували та тестували цей процес: система вже працює для військових ЗСУ та Міноборони в більшості військових частин, ТЦК та інших медичних закладах, де захисники й захисниці проходять комісію.
01 Грудня, 2023 р., 12:30
В рамках візиту міністра енергетики України Германа Галущенка заступник голови ОДА Олександр Харлов, директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон Шалигайло проінспектували важливі об'єкти критичної інфраструктури в Одеській області.
01 Грудня, 2023 р., 06:08
Відновлення - процес складний та тривалий. І просторове планування відіграє в ньому визначальну роль. Розвиток нашої області базується на впровадженні позитивних змін у громадах, і саме на цьому була зосереджена увага учасників форуму: представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, дипломатичного корпусу, бізнес-спільноти та науковців.
30 Листопада, 2023 р., 15:30
Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту.
30 Листопада, 2023 р., 13:47
В Одеській області синоптики також передають хмарну погоду, невеликі опади, переважно у вигляді дощу.
30 Листопада, 2023 р., 08:51
         При проведенні фітосанітарного моніторингу зафіксовано міграцію мишоподібних гризунів із місць резервації (неорні землі, пасовища, лісосмуги, скирти соломи, площі після стерньових культур) в крайові смуги посівів озимих зернових культур та озимого ріпаку, а також збільшення чисельності на багаторічних травах. Тепла погода осені, наявність достатньої кормової бази позитивно вплинули на популяцію мишей. По видовому складу переважають полівка звичайна (90%) і курганчикова миша (10%).
29 Листопада, 2023 р., 14:26
Під головуванням  Чогодарівського сільського голови Миколи ЗАЯЦ 29.11. 2023 року  в Чогодаріській  сільській раді проведено апаратну нараду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь