Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Лютого, 2024 р., 12:59
Саме 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців часів визвольних змагань XX століття, який  має статус малого герба та є головним елементом майбутнього великого герба.
19 Лютого, 2024 р., 12:52
В українському суспільстві існує комплекс обмежень для різних груп у можливостях безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг із боку держави та бізнесу тощо.
19 Лютого, 2024 р., 12:45
Гендерна рівність — це важливе поняття, яке стосується забезпечення рівних прав, можливостей та відповідальності для жінок і чоловіків. Це не означає, що всі повинні бути однаковими, але демонструє, що жодна людина не повинна бути обмежена у своїх можливостях через свою стать.
19 Лютого, 2024 р., 12:39
Вже скоро запустимо освітній застосунок Мрія — Уряд ухвалив відповідну постанову. Цифровізація змінить підхід до навчання і зробить його сучасним та зручним для учнів, вчителів та батьків.
16 Лютого, 2024 р., 18:06
На виконання рішень  засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району. За результатами моніторингу до територіальних громад направлено відповідні листи щодо отримання роз’яснень  про доцільність  кожної закупівлі. Територіальними громадами опрацьовано надані переліки та надано відповідні пояснення.
16 Лютого, 2024 р., 17:56
Основне з питання, яке було винесено на розгляд - це планування першочергових робіт в рамках експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення на 2024 рік. Про що інформував директор державного підприємства Андрій Смоляров.
15 Лютого, 2024 р., 22:15
Начальник ОВА Олег Кіпер поінформував пані Катрін щодо поточної безпекової ситуації в Одеській області та подякував за її особистий внесок у виділення допомоги від Німеччини для України, зокрема озброєння та надання систем протиповітряної оборони Одещині.
15 Лютого, 2024 р., 12:55
Наші військові щодня знищують техніку окупантів, допоможіть збільшити кількість брухту — повідомте в чатбот єВорог про російські РЛС. Які вони на вигляд — можете побачити на фото.
15 Лютого, 2024 р., 12:32
Офіційно дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року України на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Афганська війна була останньою з великих імперських авантюр Радянського Союзу. 15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив афганську землю - війна була програна. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь