Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Лютого, 2024 р., 17:56
До участі зареєструвалась 121 шкільна команда з п’яти видів спорту: футзалу, баскетболу, волейболу, черлідингу та спортивного орієнтування.
13 Лютого, 2024 р., 15:30
Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер поінформував членів делегації про ситуацію в регіоні та зазначив,що безпекова складова відіграє сьогодні провідну роль для забезпечення життєдіяльності області.
12 Лютого, 2024 р., 19:10
Саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях. І саме таку суму робоча група при обладміністрації «Прозорість і підзвітність» заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім - на підтримку наших воїнів.
12 Лютого, 2024 р., 18:52
Маємо для вас класну ініціативу, яка підкреслить ваші спортивні досягнення та надихне на підкорення нових висот.
12 Лютого, 2024 р., 15:28
Знайомимо з національними амбасадорами проєкту
12 Лютого, 2024 р., 14:00
На виконання рішень  засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району. За результатами моніторингу до територіальних громад направлено відповідні листи щодо отримання роз’яснень  про доцільність  кожної закупівлі. Територіальними громадами опрацьовано надані переліки та надано відповідні пояснення.
10 Лютого, 2024 р., 19:22
Терапевтка Ірина Шиманська поділилася власним досвідом після навчання за програмою ВООЗ mhGAP і пояснила, чому радить звертатися по допомогу вчасно.
10 Лютого, 2024 р., 19:17
Заступники голови Одеської ОДА Дмитро Радулов та Андрій Фігель провели зустріч із Повноважним міністром, спеціальним посланником з питань відбудови та зміцнення стійкості України паном Давіде Ла Чечіліа.
09 Лютого, 2024 р., 19:55
Під час зустрічі обговорили питання щодо поглиблення координації в рамках співпраці Кластеру з Одеською областю. Зокрема, мова йшла про допомогу про швидке відновлення постраждалих будинків в нашій області.
09 Лютого, 2024 р., 11:57
Головною метою діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» при обласній державній адміністрації є попередження зловживань та неефективного освоєння бюджетних коштів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь