Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2024 р., 18:49
Назад до цивільного життя повертається все більше захисників і захисниць України. Це наші однолітки, однокласники, це люди, які стоять поруч у метро чи на касі, і мало що видає в них ветеранів війни. Власне, як і те, крізь що вони проходять, аби повернутися не лише додому, а й до нормального життя.
21 Лютого, 2024 р., 18:42
Пан Волкер протягом двох років був Спеціальним представником Держдепартаменту США з питань України. Нині ж продовжує бути другом нашої держави та лобіювати життєво важливі для нас питання.
21 Лютого, 2024 р., 07:00
Зловмисники розповсюджують фейкові СМС-повідомлення про надходження посилок від імені відомого українського поштового сервісу. Сповіщення містять фішингові посилання на підконтрольні шахраям ресурси. Мета шахраїв – збір платіжних даних користувачів з метою привласнення їхніх заощаджень.
21 Лютого, 2024 р., 06:58
Три потужні угоди вже підписані - спочатку з Великобританією, а тепер з Німеччиною та Францією. Ці документи надають безпрецедентні гарантії для України, включаючи військову допомогу, санкційний тиск на росію та підтримку України у фінансовій і гуманітарній сферах. Ми зможемо захистити нашу державу зараз і запобігти можливим загрозам у майбутньому.
20 Лютого, 2024 р., 14:50
Фізично ми не здатні підняти 500 кг ваги, протриматися під водою кілька годин без кисневого балона, підстрибнути на висоту кількох поверхів.
20 Лютого, 2024 р., 12:36
Саме в ці дні, 10 років тому, під час Революції гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану. З 18 по 20 лютого 2014 року на Майдані загинуло 78 осіб, після 20 лютого – ще 20.
20 Лютого, 2024 р., 06:18
За перші два змагальні тижні 6471 учень відчув себе на одній хвилі зі спортивною молоддю країни та долучився до запеклої боротьби за перемогу в обраному виді спорту.
19 Лютого, 2024 р., 20:24
Спікери:  - Ірина Шатохіна - директор Департаменту екології та природних ресурсів ОВА; - Руслан Ахмадуллін - перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області;  - Олег Ткач - начальник Південного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства; - Ольга Кошеленко - начальник групи цивільно-військового співробітництва оперативного угруповання військ «Дунай».
19 Лютого, 2024 р., 15:52
Відповідно до п. 281.1 ст. 281 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) від сплати земельного податку звільняються, зокрема:
19 Лютого, 2024 р., 13:34
На виконання рішень прийнятих за результатами засідань робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проведено щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району. На початку поточного тижня відпрацьовано публічні закупівлі за період 12 лютого – 18 лютого 2024 року. За результатами моніторингу від територіальних громад отримано обгрунтування про доцільність кожної закупівлі та надано відповідні пояснення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь