Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Лютого, 2024 р., 10:52
Статті та інструкції, які допоможуть розібратися в державних послугах у важливі моменти життя.
26 Лютого, 2024 р., 10:43
Постійні ворожі обстріли, масові руйнування, втрата близьких — те, із чим українці стикаються під час повномасштабної війни. Наслідком цих подій може стати гостра реакція на стрес.
26 Лютого, 2024 р., 10:36
Про це повідомив виконуючий обов'язки Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун під час форуму “Україна. Рік 2024”.
26 Лютого, 2024 р., 10:32
26 лютого 2014 року – початок окупації Криму. Під стінами кримського парламенту відбувся масштабний мітинг на підтримку територіальної цілісності України. На заклик Меджлісу кримськотатарського народу до заходу долучилися тисячі активістів і небайдужих громадян. Дії російських та окремих кримських депутатів, їхня співпраця з незаконними парамілітарними формуваннями свідчили про підготовку до захоплення півострова Росією. Проте того дня у мирний спосіб кримчанам вдалося не допустити позачергового засідання парламенту та перегляду статусу автономної республіки у складі України.
26 Лютого, 2024 р., 10:24
Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», що проводяться за ініціативою Президента України Володимира Зеленського.
26 Лютого, 2024 р., 10:18
Українці, які подорожуватимуть країнами ЄС, зможуть користуватися національними тарифами мобільного зв’язку і не сплачувати додаткових коштів за послуги роумінгу протягом 4 місяців. Так само європейські мандрівники користуватимуться домашніми тарифами.
26 Лютого, 2024 р., 08:33
На війні, кажуть ветерани, все чітко і зрозуміло: є свої і вороги, є "чорне" і "біле", є накази і конкретні задачі. У цивільному житті, яке для них іноді починається з чистого аркуша, постійно змінюються події, щось виходить з ладу, ламаються плани, а люди підводять. Це дратує і вибиває з колії, до того ж часто спрацьовує загострене почуття справедливості, яке посилює негативні емоції.
24 Лютого, 2024 р., 12:16
БпЛА змінили доктрину ведення війни. За два роки дрони, які знімають весілля, перетворилися на зброю, що може знищити російську техніку за мільйони доларів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь