Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2024 р., 12:32
Офіційно дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року України на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Афганська війна була останньою з великих імперських авантюр Радянського Союзу. 15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив афганську землю - війна була програна. 
14 Лютого, 2024 р., 18:36
Йдеться по цивільних осіб, які в перший місяць повномасштабного російського вторгнення – з 24 лютого по 25 березня 2022 року – самостійно або у складі добровольчих формувань стали на захист України, проте не були оформлені до складу будь-яких військових формувань або правоохоронних органів.
14 Лютого, 2024 р., 13:31
У разі порушення прав людини та прав громадянина, кожен може звернутися до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Це особа, яка здійснює парламентський контроль за додержанням конституційних прав та свобод людини й громадянина в Україні. Наразі з 2022 року Уповноваженим ВР України з прав людини є Дмитро Лубінець.
14 Лютого, 2024 р., 12:49
Обговорено питання проведення суспільно корисних робіт на території Березівського району, використання земель, ведення та оновлення реєстру землекористувачів, звірки реєстру платників та фактичної сплати за користування земельними ділянками державної та комунальної форми власності.
14 Лютого, 2024 р., 12:44
Не журіть себе, якщо ввечері ви й не помітили, як проміняли фільм чи книгу на вірусні ролики у мережі. Часом такий контент відволікає, заспокоює, інколи навіть мотивує.
13 Лютого, 2024 р., 20:16
Чи натрапляли ви на сторінки в соцмережах, де пропонують допомогу українцям у скруті? Чи отримували повідомлення про нарахування грошової допомоги, яку не оформлювали?
13 Лютого, 2024 р., 20:12
Один зі способів підтримки – надання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, попит на які збільшився через повномасштабну війну з росією.
13 Лютого, 2024 р., 20:06
Обговорили сьогодні начальник ОВА Олег Кіпер з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Наталкою Цмоць. Це її перший візит в наш регіон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь