Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Лютого, 2024 р., 14:39
З початку повномасштабної війни працюємо над новим підходом до виробництва БпЛА. За цей час вдалося створити ринок майже з нуля. Зараз близько 200 компаній займаються дронами та продуктами в цій сфері, а 67 зразків БпЛА отримують контракти від держави. Для порівняння: у 2022 році їх було всього 7.
08 Лютого, 2024 р., 14:36
         Березівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Одеській області повідомляє, що від Головного управління Держпродспоживслужби  в Одеській області надійшло чергове інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF № АА23.8952, стосовно перевищення максимально допустимих рівнів хлорпірифосу в ядрах органічних грецьких горіхів, що експортувались з України (виробник ТОВ «ТІМІРЯЗІВСЬКЕ», вул. Чорноморського Козацтва 115, м. Одеса, Одеська обл., 65003;продавець: ТОВ «ДЖЕРЕЛО», Люстдорфська дорога 140А/2, м. Одеса, Одеська обл., 65114) до Румунії (імпортер: SC Zamzam International SRL).
08 Лютого, 2024 р., 09:06
Відтепер національна програма популяризації англійської мови Future Perfect стала ще ближчою до наших громадян завдяки соціальним мережам. На сторінках програми в Instagram та Facebook вас чекають:
08 Лютого, 2024 р., 09:00
Освітні серіали:  Безбар’єрна грамотність https://shorturl.at/CDX46 – про те, з якими бар’єрами стикаються люди з інвалідністю та як стереотипи заважають зробити світ інклюзивним;
08 Лютого, 2024 р., 08:40
Щойно стає відомо про постраждалих через ворожі обстріли, на допомогу поспішають рятувальники, медики, а також психологи, готові надати допомогу тим, хто зазнав гострої реакції на стрес.
07 Лютого, 2024 р., 22:36
Франція допоможе у відновленні енергетичної системи, транспортної логістики, культурної спадщини Одеської області та розмінуванні акваторії Чорного моря.
07 Лютого, 2024 р., 22:33
У вівторок, 6 лютого відбулось перше засідання Координаційного штабу з питань приведення об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту як таких, що мають стратегічне значення для забезпечення захисту населення, у належний стан.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь