Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Березня, 2024 р., 08:52
На виконання рішень  засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району. За результатами моніторингу до територіальних громад направлено відповідні листи щодо отримання роз’яснень  про доцільність  кожної закупівлі. Територіальними громадами опрацьовано надані переліки та надано відповідні пояснення.
22 Березня, 2024 р., 11:01
    Безбар’єрність – не тільки про людей з інвалідністю, безбар’єрність – це про кожного з нас. Можливість вільно та безпечно пересуватися містом – звичайно ж, це відсутність бар’єрів. Але дивимося ширше – вільний доступ до інтернету, можливість навчатися незалежно від віку чи стану здоров’я, рівне право до працевлаштування у чоловіка і жінки чи людей старше 45 років, заняття танцями чи спортом у будь-якому віці – це все про безбар’єрність також.
22 Березня, 2024 р., 10:30
Ми можемо очікувати, що з приходом весни усе “розквітне”: не тільки на вулиці, але й настрій. Але може статися навпаки: відомо, що організм людей по-різному адаптується до змін погоди. І прихід нового сезону дійсно впливає на наше ментальне здоров’я. Тому, навіть якщо сонце вже б’є променями в вікно, бути не в доброму гуморі навесні – нормально.
22 Березня, 2024 р., 10:15
Верховна Рада України прийняла у першому читанні законопроект про зміни у фінансуванні вищої освіти.
22 Березня, 2024 р., 10:12
Ветерани можуть отримати до мільйона гривень на розвиток бізнесу завдяки урядовій програмі "Власна справа". Гранти доступні для різних видів підприємництва: від кав'ярні до ремонту велосипедів. Головна умова – створення нових робочих місць.
21 Березня, 2024 р., 15:48
В Telegram розвивають нову шахрайську схему заволодіння грошима. Українцям почали приходити повідомлення від monobank про встановлені обмеження на "банці накопичення". У повідомленні зазначається, що для скасування цих обмежень клієнти мають відповісти на дзвінок від співробітників банку.
21 Березня, 2024 р., 13:56
Кампанія до Всесвітнього дня води, що відбудеться 22 березня 2024 року, вже почалася. Цього року його темою є «Вода для миру», яка зосереджена на важливій ролі води в стабільності та процвітанні світу. Для України на сьогодні це є дуже актуальною темою. Коли води не вистачає або вона забруднена та у випадках, коли люди мають нерівний чи зовсім відсутній доступ до води, зростає напруженість між громадами і країнами. Сьогодні вже понад 3 мільярди людей у Cвіті залежать від води, яка перетинає національні кордони. Однак, із 153 країн, які мають спільні річки, озера і водоносні горизонти зі своїми сусідами, лише 24 країни мають діючі угоди про співпрацю щодо спільної води.
21 Березня, 2024 р., 09:55
Нерідко, щоб підтримати людину в скорботі, ми намагаємося прискорити процес горювання, заперечити переживання або заспокоїти фразами на кшталт «Втрати роблять нас сильнішими». Проте це так не працює.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь