Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Квітня, 2024 р., 17:20
Тепер є новий інструмент для миттєвого повідомлення: Телеграм-бот @TenderConrtol_bot
11 Квітня, 2024 р., 21:02
 Ракетна атака російської федерації 10 квітня 2024 року по Чорноморській міській територіальній громаді Одеського району Одеської області призвела до руйнування об’єктів критичної транспортної інфраструктури, загинули та постраждали мирні люди, у тому числі малолітня дитина. Держава-агресор у черговий раз підтвердила, що є найнебезпечнішою терористичною організацією в світі.   У зв’язку з трагедією, яка сталась і призвела до загибелі людей:
10 Квітня, 2024 р., 14:53
Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010 (далі – КВЕД ДК 009:2010) затверджена наказом Держспоживстандарту України від 11.10.2010 № 457 із змінами та доповненнями (далі – Наказ № 457).
10 Квітня, 2024 р., 14:16
Зловмисники створюють телеграм-канали, де виманюють особисті та банківські дані пенсіонерів від імені державних закладів, використовуючи символіку цих установ.
10 Квітня, 2024 р., 14:00
Департаментом кіберполіції спільно з волонтерами був створений проєкт «BRAMA», який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.
09 Квітня, 2024 р., 20:30
     На весні, як завжди  пробуджується природа, з’являються перші квіти, і бджоли-трудівниці вилітають з вуликів. На жаль відносно теплі зими сприяють добрій  перезимівлі  і  некорисних комах-шкідників, які пошкоджують сільськогосподарські культури, плодові і ягідні дерева та кущі. Тому після настання середньодобової температури вище +5…+80С з’являються і перші непрохані гості, які при масовому розмноженні здатні  значно знижувати врожаї, а в окремих випадках і повністю знищувати посіви культурних рослин. В таких випадках землекористувачі всіх форм власності вимушені застосовувати хімічні препарати (пестициди), які дозволяють обмежити чисельність шкідливих організмів.  Тому на часі актуальним постає питання безпечного внесення хімічних засобів захисту рослин для боротьби з шкідниками, бур’янами і хворобами на сільськогосподарських культурах. Не допускаючи  порушень, що призводять до погіршення здоров’я людей, забруднення навколишнього середовища та хімічного токсикозу бджіл. Сьогоднішня стаття приурочена саме захисту бджіл від отруєння пестицидами, які кожного року фіксуються по всій Україні, і між пасічниками та землекористувачами виникають конфліктні ситуації.
09 Квітня, 2024 р., 09:24
Покинули домівку через війну, але досі не маєте довідки внутрішньо переміщеної особи? Повернули сервіс у Дію зі зручними оновленнями та доопрацюваннями, які впроваджували спільно з Міністерством соціальної політики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь