Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2024 р., 11:47
Саме з метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів, недопущення корупційних проявів за ініціативи начальника Одеської ОВА Олега Кіпера в Одеській обласній державній адміністрації працює робоча група «Прозорість і підзвітність», до складу якої входить начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш.
02 Квітня, 2024 р., 09:15
Громадська спілка «Бізнес інкубатор груп Україна» у партнерстві з компанією «Одеські інженерні мережі», Агенцією діджитал-маркетингу «Інвеб» та групою «Хард Лаб Акселератор» розробила чат-бот «Є-протез», на базі соціальної мережі Телеграм, для військових і цивільних, які постраждали від бойових дій російсько-української війни та отримали ампутації кінцівок.
02 Квітня, 2024 р., 09:03
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Чoгoдapівської сільської територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:
02 Квітня, 2024 р., 08:49
Кабмін прийняв постанову №300 "Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції" (від 16 серпня 2022 р. №918)
01 Квітня, 2024 р., 13:52
Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що мінімальна заробітна плата – це законодавчо встановлений розмір заробітної плати за просту, некваліфіковану працю, нижче якого не може встановлюватися оплата за виконану працівником місячну норму робіт.
29 Березня, 2024 р., 21:06
На виконання рішень  засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району. За результатами моніторингу до територіальних громад направлено відповідні листи щодо отримання роз’яснень  про доцільність  кожної закупівлі. Територіальними громадами опрацьовано надані переліки та надано відповідні пояснення.
29 Березня, 2024 р., 21:01
Робоча група “Прозорість і Підзвітність” при Одеській ОВА продовжує вивчати та аналізувати отримані дані через Google форму за посиланням:
29 Березня, 2024 р., 10:32
Від тебе – жага знищувати ворога, від нас – якісне екіпірування та сучасна зброя. Від тебе – висока мотивація звільняти Україну від загарбників, від нас – бойова техніка.  Від тебе – жага знищувати ворога та висока мотивація звільняти Україну, від нас – якісне екіпірування, сучасна зброя та бойова техніка.
29 Березня, 2024 р., 09:16
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Чoгoдapівської сільської територіальної громади. У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь