Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Лютого, 2024 р., 14:54
Черліденг - складно-координаційний вид спорту, який поєднує в собі характерні риси художньої та спортивної гімнастики, акробатики, та різних танцювальних напрямків. Це не тільки запальний спорт, але ще й потужний антидепресант! Чудово впоралися зі своєю задачею учениці Трапівського ліцею Лиманської сільської ради сьогодні на відкритті II етапу проекту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти. Виступ команди з черліденгу був на висоті, що дозволяє дівчаткам пройти в наступний етап змагань. Подяка тренерам Самойловій Олені і Савчук Світлані за якісну підготовку та переможний результат! Бажаємо успіхів і в подальшому!
29 Лютого, 2024 р., 10:19
Турбота про ментальне здоровʼя — це не тільки про психологів і терапію, це й про любов до себе та час для себе. Ми звикли відкладати це на міфічне «потім», але ще не пізно позбутися поганої звички.
29 Лютого, 2024 р., 09:49
Епілепсія – одне із найпоширеніших хронічних неврологічних захворювань. Вона не є «заразною», а для того, щоб допомогти людині, в якої стався напад, достатньо дотримуватися простого алгоритму дій:
28 Лютого, 2024 р., 11:20
Для перегляду відео потрібно перейти по зовнішньому посиланню https://www.facebook.com/watch/?v=2166440343705303&ref=sharing та надати згоду на перехід.
28 Лютого, 2024 р., 11:19
Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що з початку року розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році.
28 Лютого, 2024 р., 10:35
З 1 січня до 1 червня 2024 року триває відбір кандидатів до вступу у військові вищі навчальні заклади та військові підрозділи (військові інститути, факультети, кафедри або відділення військової підготовки) вищих навчальних закладів.
28 Лютого, 2024 р., 08:13
Поштовий випуск із найкращими світлинами воєнного часу, який вшановує героїчний спротив нашого народу у війні, що триває 10 років.
26 Лютого, 2024 р., 13:51
   Такі вимоги передбачені статтею 13 Закону України “Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь