Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного.

Дата: 23.07.2024 11:33
Кількість переглядів: 92

Навчання у Військово-морському ліцеї імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного - безкоштовне.  Випускники Ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

Ліцеїсти протягом повномасштабного вторгнення навчаються: офлайн. Ліцей забезпечений бомбосховищем, під час повітряної тривоги всі заходи безпеки вихованців дотримуються.

З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО.

Військово-морський ліцей - єдиний заклад загальної середньої освіти в Україні, випускники якого за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка СМР-1 (STANAG 6001), що дає змогу безкоштовно навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Після закінчення 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України, а кращі за результатами навчання проходять стажування за кордоном.

Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата - громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за cтаном здоров’я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України. У зв’язку з наявністю вільних місць для навчання цього року оголошується також додатковий набір на навчання в 11 клас.

Детальну інформацію можна отримати на сайтах: https://vml.mozello.com/ та сторінці у https://www.facebook.com/profile.php?id=100057513877161 , також за телефонами, що вказані нижче, або завітавши до нас за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14. тел.: 0958165506, 0979163559.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь