Чогодарівська територіальна громада
Березівського району Одеської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Одещині відкрито U-Point!

Дата: 27.01.2024 06:44
Кількість переглядів: 54

U-Point - це локальне представництво U-Report, що допоможе молоді регіону висловлювати свою думку і генерувати зміни. На Одещині відкрито 25 U-Point, щоб надати нові можливості та розширити співпрацю з молоддю на рівні громад.

Подію організували команди U-Report та громадської організації Центр “Вотум" за підтримки ЮНІСЕФ. До участі було запрошено молодь регіону та представників місцевої влади, які відповідають за молодіжну політику в Одесі та Одеській області.

Відкриття U-Point проєкту U-Report сприятиме формуванню позитивних змін в регіоні, які генеруватиме саме молодь через проходження опитувань на важливі соціальні питання.

Навіщо створюється мережа U-Points?

U-Points мають на меті розширити співпрацю проєкту U-Report з молоддю у регіонах, залучити до проєкту ще більше молодої аудиторії через цікаві опитування, заходи та проєкти. Це регіональні підрозділи, що збирають думки молоді регіону з приводу різних важливих питань і доносять її до стейкхолдерів і влади. U-Points допоможуть “тримати руку на пульсі” думок молоді з регіонів України, генерувати відповідні проєкти та можливості, що потребує молодь саме цієї області чи громади.

Яка користь від U-Points для молоді?

U-Point – це не тільки про дослідження думки молодих людей, це також про створення можливостей, проведення нетворкінгових подій, сприяння залученню до молодіжного руху. Це можливість долучитися особисто до змін у своїй громаді та впливати на молодіжну політику” - коментує відкриття координаторка U-Point Марина Шестакова.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь