Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ти як?

Дата: 30.08.2023 15:28
Кількість переглядів: 71

Школярики, ви як? А ви, батьки? Початок навчального року змушує усіх нас хвилюватися, і це нормально. Адже до стресових умов додаються новий режим, взаємодія дітей з однолітками та вчителями, адаптація до нових уроків, а ще багато питань безпеки.

Фото без опису

Усе це потребуватиме додаткових зусиль і може стати ще одним джерелом стресу. Як з цим справлятися, поговоримо на першому уроці 1 вересня 😌

Урок на тему підтримки ментального здоров’я «ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» для учнів 1-11 класів проведуть психологи Світлана Ройз, Катерина Тімакіна та Ілія Єлісей Касторних. Фахівці максимально доступно розкажуть дітям, як працюють наші емоції, покажуть прості вправи для заспокоєння у стресових ситуаціях, підкажуть, як подолати страхи й тривожність, пов’язані з початком навчального року.

Сценарії та матеріали окремих уроків для 1-6 та 7-11 класів також містять практичну інформацію для вчителів, батьків чи опікунів, яка допоможе підтримати дітей впродовж року. А ще — різноманітні ресурси з вправами й техніками психологічної самодопомоги, посилання на групи підтримки для освітян та онлайн-курси про вчителювання у час кризи.

1 вересня о 9:00 урок також транслюватимуть на відеосервісі «MEGOGO Освіта». Тож кожен охочий зможе приєднатися до розмови про роль ментального здоров’я, вміння піклуватися про себе та близьких.

Побачимося в класі 👋🏻


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь