Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Встигніть подати декларацію про майновий стан і доходи за 2022 рік в зручний для вас спосіб.

Дата: 26.04.2023 09:07
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

 

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, термін подання податкової декларації про майновий стан і доходи, отримані протягом 2022 року  – до 01 травня 2023 року. 

Звертаємо увагу, платник податків самостійно обирає спосіб подання податкової декларації про майновий стан і доходи, а саме: 

особисто або уповноваженою особою; 

поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання (далі – поштою); 

засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог Закону України від 22 травня 2003 року № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» та Закону України від 05 жовтня 2017 року № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» (далі – електронна форма).

Громадяни, які отримували іноземні доходи та знаходяться за кордоном, можуть надіслати декларацію поштою або в електронній формі. Подати декларацію в електронній формі можна, скориставшись приватною частиною Електронного кабінету на вебпорталі ДПС. 

У режимі «ЕК для громадян» електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у тому числі для використання права на податкову знижку. При складанні декларації в Електронному кабінеті платника здійснюється часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб, та відомостей про об`єкти нерухомого чи рухомого майна. 

Використання цього електронного сервісу скорочує час і витрати при поданні податкової декларації, мінімізує помилки при заповнення декларації, надає можливість подання копій первинних документів як додаток до податкової декларації в онлайн – режимі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь