Чогодарівська територіальна громада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 березня відзначається Всесвітній день води.

Дата: 22.03.2023 10:10
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

22 березня відзначається Всесвітній день води. Ідея проведення Всесвітнього дня водних ресурсів вперше прозвучала на конференції ООН з охорони навколишнього середовища і розвитку (ЮНСЕД), яка відбулась в 1992 році в Ріо-де-Жанейро.

         У 2023 році Всесвітній день води відзначається під гаслом «Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі» і буде спрямований на вирішення проблем із водопостачання та якістю води, яку споживає людство. Кожна людина може обрати для себе шляхи вирішення проблем у сфері водопостачання та санітарії, навіть незначні дії, якими б вони не були, допоможіть у вирішені водної кризи.

         Протягом минулого року українці особливо відчули цінність води – чистої та безпечної, доступної кожному, оскільки багатьох з нас позбавили базового право людини – права на питну воду. Забезпечення якісними водними ресурсами потреб населення можливо лише за умови раціонального використання водних ресурсів, забезпечення їх охорони та збереження, а також поліпшення якості води та водного режиму річок та інших водних обєктів.

         З метою забезпечення екологічно – безпечних умов життєдіяльності населення, привернення уваги суспільства до екологічного стану водних ресурсів України і кліматичних змін у водній сфері та виховання екологічно свідомого мислення громадян, разом з керівництвом нашої громади та представниками ВП «Причорноморський ЦВРГ», просимо Вас, зосередити зусилля на виконанні заходів, що дадуть можливість залишити майбутнім поколінням життєво необхідний ресурс – воду. Жоден закон, усі міністерства й відомства разом узяті без участі громадськості всього суспільства неспроможні вирішити екологічні проблеми, у тому числі й чистої води. То давайте ж дбайливо ставитись до води, робити свій внесок у збереження планети. І пам’ятаймо, що на землі ми є гості… А в гостях, як ми знаємо, потрібно вміти поводитися.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь